Represent the Groupie lifestyle

Rockstars, rockstars, rockstars... Groupies måste ju vara dom coolaste tjejerna ever!
Gynning var förra veckan på goupieresa i L.A och träffar en riktig groupielegend-hippie från 60-talet. Hon berättade om sex, drugs and rock'n'roll, nätterna med Rolling Stones och Led Zepplins snubbar...  

Alex Schulman sade i programmet: "Att vara groupie är lika mycket en sjukdom som diabetes och cancer"
Jag håller inte med honom, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair. In '77 and '69 revolution was in the air. I was born too late in to a world that doesn't care. Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair. 
Han sade också: "Att vara groupie är lite som att vara recencent, man lever någon annans liv och tar åt sig lite av glansen". Men vad är det för fel med det. Det är ju stört coolt att leva lite av det alltid eftertraktade rockstjärnelivet som så få människor verkligen lever. Eller bara sola lite i någon annans glans.

En sexexpert förklarade tidigare i programmet: Varför denna attraktion till musiker? Det är den ultimata bekräftelsen, man känner inte killen och kan därför bestämma alla hans fel och brister helt själv. Det är helt enkelt drömkillen! 

Och slutligen ett citat från L.A's Groupigäng Plastics:
Always live every day with rock and roll in your soul!

J


Valentines day

Jag hade en underbar alla hjärtans dag. Ville bara få det sagt så alla andra kan må dåligt! Nej skämt å sido som kom syster hem med lite statistik om att 80 eller 90 procent av alla gymnasie- eller högstadieelever, kommer inte riktigt ihåg, mår dåligt på alla hjärtans dag. Värsta jag har hört! På alla hjärtans dag ska man ju må bra! Tråkigt tråkigt... Jag tror dom som säger att dom mår dåligt på alla hjärtans dag säger så för att dom inte tycker att någon älskar eller ger dom uppmärksamhet. Men det handlar ju inte om att bli älskad eller få uppmärksamhet. Det handlar ju om visa att man älskar varandra, personligen så springer jag omkring som om jag vore hög på geléhjärtan och älskar hela jävla världen!

Ditt hjärta på min arm, mitt hjärta över din säng, mina ord på din kudde... Give a little love and it will all come back to you!

With love J

Clockwatching

Jag tror att jag har ett tidsproblem. Klockan som styr hela hela var dag, när man ska sova, vakna, vad man ska göra, när man ska göra det, är inte riktigt my best friend, vi är inte så tajta som jag och mr. A-Z.
Medans en del människor är löjligt beroende av klockan är jag det inte. Jag äger ingen klocka som visar rätt tid, jag kommer sent och kan aldrig hålla reda på någonting. I helgen har jag inte lyckats somna när jag borde, och inte vaknat när väckarklockan har ringt heller. Jag har ju i och för sig någon annan som är medskyldig till det där med att inte komma upp på morgonen, men still. Jag måste ta tag i det här! Nu blir det clockwatching...


I'm over my head - J


How to save my life

Tio minuter tills bussen skulle gå, jag har alla grejer i väskan, balettskorna är med, sist springer jag in i rummet för att hämta Podden, jag tar Podden, tittar mig om på hyllan och bordet i rummet och möts av en riktig chock. Jag kunde inte hitta hörlurarna!
Efter ytterligare några minuter av panikslaget hyperventilerat letande insåg jag att jag behövde gå ner till bussen så att jag inte skulle missa den och komma sent. När jag gick ner för backen höll jag Podden i handen (med eller utan hörlurar, jag kunde inte lämna den hemma). Jag kände mig så ensam och tom. Min älskade Poddie kändes helt naken och halshuggen... Den där lilla röda saken höll alla mina känslor och jag kunde inte lyssna på den, som att vara blind, stum och stympad. 

När jag trodde att kvällen var förstörd så hittade jag hörlurarna, långt ner i väskan... Kvällen och bussturen in mot stan var räddad. Och jag ska aldrig mera lägga saker där dom inte brukar ligga, då kanske man inte hittar dom.

J  

Never loose your stuff

Jag tänkte att en gång ska jag förklara hela tanken med stuff. Sen tänkte jag inte idag men sen så tänkte jag ändå what the hell!

The stuff confession
Stuff är allt som du har omkring dig som du kanske inte ens tänker på att du har, men som bara finns där och gör hela din tillvaro. Mina stuff är till exempel Podden, smälla igen porten och småspringa ner för backen till bussen med solen i ögonen och musiken i öronen, min säng, hela mitt rum där jag kan göra vad som helst, min gitarr där alla känslor får toner, ord och uttryck, dansen, mina vänner, trots upp och nergångar, min sommar, min vinter, min höst, min födelsedag och min vår. Allting som får mig att le och allting i det där stora spindelnätet av minnen som man kan titta tillbaka på, bara för att hålla fast sig vid någonting, slippa leta efter meningen med livet när man har alla stuff med sig med allting man behäver. Vad skulle jag vara utan dom...

Never loose your stuff!

J

Sleep all day... Utan minsta lilla ångest!

Efter flertal timmar av non stop "Sex and the city" tittandes med kissemissen och en godispåse, som bara råkade finnas i mitt rum (inte min, vet inte hur den hamnade där), har jag tagit mig i kragen. Jag insåg runt kl fyra att jag behövde kliva upp ta en dusch och äta riktig mat.
Vad som slog mig när jag satt och åt var att jag inte har minsta lilla lazydays ångest. Jag är annars expert på ämnet! Har man en ledig dag så ska man springa runt som en tok och hinna med massa "nyttiga" saker som man inte hinner med annars. Som alla vänner man försummat kanske... Och visst, även denna lediga måndag hade jag planer att fika med Tove inne i stan. Att hon messade och ställde in det hela kan ju ha varit min räddning! Nu hade jag en anledning att ligga i sängen hela dagen. En mycket stor man called Mr. A-Z sa ju trots allt en gång "Why don't we sleep all day?" Bra fråga Jason, mycket bra fråga!