I wake up it's a bad dream no one on my side. Guess I'm not the fighting kind.

Hur lågt äckliga människor än kan sjunka och hur fel ute man än känner sig....

Så kan jag i alla fall säga att jag har min värdighet kvar.

Lucia

Schemat idag: Körprov 8:00 - 8:10. Thats it. Var i skolan i tio minuter sen åkte jag hem igen, gick och la mig och sov i sex timmar men en stor mössa över huvudet för att det var så ljust i mitt rum. Mysigt!

På kvällen har jag bakat lussebullar och bränt en mysig asbra julmixskiva! I morgon ska jag upp kl 6 sätta mig med familjen i soffan och kolla på Lucia sen blir det Luciatåg i skolan och myspys i klassrummet!

Oh holy night, the stars are brightly shining - J


Ps. spana in nya min nya blog layout!


Simple words

Words it's just words, simple words, still they can take it all away...

Tillvaron kunde ha varit bättre, men nu sitter jag är på en historialektion och letar bilder på google på en lämplig jude jag ha med i beskrivningen av  mig själv till rollspelet vi ska ha då jag ska agera israel och vara med på en fredsförhandling. Hittade en skön snubbe som posade ganska härligt, bilden var signad med hans autograf också, perfekt! Lite diva mitt uppe i fredsbehandligarna.

Om någon läser det här vill jag förbättra eran tillvaro lite grann. Bättre än att sitta på boring historialektion med Thomas "Hasse" Hansson. So this one goes out to you, ett litet hopplock av mina favoritlyrics. Words...

Wish for the hour that the nightime soon shall pass, and the morning dew will bring us to a day our souls can last.
Mountain, the trail, but you've got it in sight. Somtimes the only way is jumping, I hope you're not afraid of heights.
Leave me out with the waste this is not what I do. It's the wrong kind of place to be thinking of you. It's the wrong time for somebody new. It's a small crime, and I've got no excuse, is that alright with you?
Then look at me, when I'm not aware. Then you'll see, I cannot do without you.
You know where you've sent her you sure know where you are. You're trying to ease off but you know you won't get far. And now she's up there, sings like an angel but you can't hear those words. Unforgivable sinner...

Poems... J
 
 
 


That's the way the cookie crumbles

That's what I do, I'm sort of an expert on the subject, that's how I do it, that's the way I'm rocking, that's why they call me J the Rockstar, that's the way the cookie crumbles.... Citaten är angående att kissa stående och huruvida man siktar när man gör sånt. Ja, vi sitter i skolan kvart i sex och spårar...

P.s. Citybajs.se

Peace out - J

Happy ever after

Happy ever after

Hur många har sett en söt kärleksfilm när skådespelaren springer ut i natten efter den sanna kärlek som vänder sig om och kastar sig in i hennes armar. Hur många lyckliga slut finns det inte?
Som när Amanda för första gången fäller en tår hoppar ur taxin och springer tillbaka och lever lycklig i alla sina dagar med snygga Jude Law i the holiday. Eller när Bridget Jones springer ut i regnet med två killar som slåss om henne innan hon till slut får the good guy. Ni fattar poängen...

Saken är att livet inte är fullt så glamoröst. Man kommer inte hem till ett gulligt meddelande på telefonsvararen som någon snygging suttit och spelat in hela kvällen, full av ånger, bönandes för en andra chans. Man blir inte jagad av honom på en motorcykel när man tar bussen och åker därifrån.

Jag känner mig helt enkelt lite lurad, vem gör dem här filmerna och serierna, vem ger oss stackars små vanliga människor hoppet om ett happily ever after? När jag tar bussen någonstans mitt i natten är det ingen som kommer springades i regnet med en snyggt ihopskrivet "Förlåt-mig-tal". Istället möts man av någon som stirrar ner i marken och inte har någonting att säga. Och där sitter man och tänker på allt som Cameron Diaz, Bridget Jones, Marissa Cooper och Lindsay Lohan skulle ha sagt, eller hur dem skulle ha gett killen en fet bitch slap och gått därifrån med huvudet högt, sagt att jag aldrig mer vill se dig innan sluttexterna börjar rulla till någon girlpower låt. 
Mitt Happy Ending slutade med någonting mer i stil med, jaha, okej?! Sedan går livet vidare, inte till någon sluttext med Girlpower låt utan mer i förvirring på grund av alla dem där filmerna och allt som hade föreställt sig att man skulle ha sagt. Och sedan efter en tid rinner allting som fanns kvar ut i sanden. 

This is my confession. Det finns inget Moviestar/Bridget jones slut. Bridget Jones skulle ha gjort det bra, hon skulle ha dissat the bad guy på ett riktigt divigt sätt och sedan levt lyckligt med the good guy. 
Gud va patetiska vi är då, vi tjejer som sätter sig på en buss mitt i natten med Hollywoodbilderna i huvudet. 
Ingenting är Happy ever after...

Over and out - J 

This is how I feel

This is how I feel

And that's a fact

Efter att noga ha utrett frågan och gjort ett antal undersökningar kan jag konstatera:

- Naturare luktar svett!

De står också i dörren till datasalen när Calle vill gå in och leker minipoliser. När jag kom med handen i ett stadigt grepp om näsan, för att inte andas in denna svettdoftande lukt som sprider sig i mattedatas datasalar, stog den lilla minipolisen där och förklarade att inte vi hade behörighet att komma in. I thought the was has just begun!

När nästa man sedan ställer sig och blockerar ingången med en bok utsräckt emot mig som en stoppskylt och med sina fjuniga moppemuschetäckta läppar förklarar att jag måste fråga deras lärare blev det bara för mycket! Calle fick ta hand om saken, jag flydde fältet kippandes efter andan...

Obehaglig upplevelse... J 

It's on!

Okej Tove, då var det klart... Så vad ligger det här kompispriset på då för den blinkande hallondräkten, vi skulle ju behöva två tänkte jag på. Kanske kan vi muta henne med en halväten Pizza och ett Gossip Girl avsnitt?

Btw när man är inne på Gossip Girl så har ju värmdös egna "Den allsmäktige" totalt snott grejen med Gossip Girl, idén är ju ganska kul, till och med så att jag funderade på att gå under cover och bli Stockholms egna lilla Gossipflicka. Men nu har nån jävel, tydligen den allsmäktige, helt snott den idén och blivit Värmdös egna Gossippojke. Jävla Copy cat!

P.s. Mellanöstern är freaking mental!

J

Shouting Terry

Det finns ett band som heter Shouting Terry, dom är sjukt sköna, spelar på Stampen ikväll! Ne skoja, eller nej det gjorde jag inte. Simon, min lilla låtsaslover, ska spela mitt sitt band och vi trogna supportrar ska dit of course!
Simon har redan i varnat mig och Julia att vi kommer bli kära i sångaren, i believe so too! 

Spana in dem på myspace, Shouting Terry!

Off to Stampen då! Peace - J