Morgonmys

Morgonmys


Morgonmys....

Bettan fyller år idag, det ger en anledning till att smita in på Espressohouse. Idag blev fick Bettan en Tomtelatte och en Pepparkaksmuffins!

Kaffe, kan det vara bland det godaste som finns?

J

Span

Tove?! Här får man höra, så du har också ett span... Who is it?! Och kan jag låna den där kikaren?

Jag har ju en bra strategi nu, en bra plats i ljushallen med uppsikt över skolans "coolaste place". Jag har kollat skolkatalogen, namn, klass, you name it! Nu är det bara det där med uppmärksamheten som fattas, kanske borde klä ut mig till ett stort blinkande hallon eller nått. Mitt span är nämligen duktig på att titta ner i golvet där han går....

Tove? Vad säger du, ska vi våldgästa kaninas garderob efter blinkande hallon outfits?

J


Bönderna från VETF

Telefonsamtal mellan Jenny och Hugo:

Tjaa Hugo, Zup?
Tja, står i mitt rum iförd bondekläder, dunkar hiphop och packar en väska....

That's right folks. Det är dags för värmdö gymnasiums årliga nattvolleybollturnering. Fjolårets mästare, ofcourse min klass och ofcourse 06spa, är taggade till tusen och kommer i år spala som Värmdöbönder från VETF - Värmdös EpaTraktorFörening! Sug på den ni! Moahahaha...

Sjävlklart blir min outfit inspirerad av Jessica Simpson i Dukes of Hazzards... Haha elle NOT, det blir grandpa's gamla trasor strait från garaget. Awsooome.

Over and out - J The farmer...


Knitta please

Knitta please     Knitta please2     Knitta please3 (400w x 274h) 


Terapi

Jag har ett nytt projekt på gång. Jag ska lära mig sticka.
Jag tror det är bra terapi, ett sätt att stänga ute all stress och bara koncentrara sig på en sak, garn! Underbart!
Mitt mål är naturligtvis att bli lika grymma som Knitta please, gruppen som tar med sig hard core stickning ut på gatorna som grafitti. Jag tycker dom är stört cooola. Så jag har vart i tygaffären förklarat att jag vill sticka en mössa och att jag aldrig i hela mitt liv hållt ett par stickor. Tanten i tygaffären suckade åt mitt oförstånd, gav mig en garnklump och stickor sedan rekommenderade hon att jag skulle gå till biblioteket efter instruktioner innan hon till slut såg på mig med en hopplös blick då jag enusiatiskt gick ut ur butiken. Tanken på biblioteket gav mig kalla kårar, men för livet från andra klass.... Men biblan är ju helt genialiskt, datatelniken hade tagit över sen jag var där sist för cirka tio år sedan! Underbart service och jag gick därifrån med en bok, hur man lär sig sticka.
Nu är jag igåg och mössan kommer bli awsome!
Fortsättning följer...

J

Snömonstret

Efter att ha gått runt som ett snömonter, stickade halsdukar hänger från topp till tå, gömd under Sveriges största mössa och helt vit av all snö, så svalde jag i morse stoltheten. Jag klättrade, verkligen klättrade över all skit som står därinne, in i förådet och drog fram vinterjackan.

Neeeej jag vill inte. Vill inte se ut som en stor fet inpackad isbjörn! Uncool säger jag bara, men man måste ju, frysa ihjäl är inte den bästa lösningen!

Och i och med snön har det verkligen börjat på riktigt: Ljushallspose-tiden. Då alla sitter och posar i stora jackor, fjällräven, gås, you name it. Det är inomhus ffs!! Skutt iväg till dansen, wiiii!

ps. Har tjuvstartat lite, det är inte ens december, men jag kunde inte låta bli att ladda över massa mysiga jullåtar till podden. Favoriten just nu är Cindy Lou Who - Where are you Christmas (från Grinshen). Myyyyyyyyys!

J 

På spaning efter hot stuff

Såg mitt lilla span i skolan idag! Ska starta en liten dektektivutredning och ta reda på mer om den här lilla filuren.

Fortsättning följer...


That's the school spirit

Nu är det att det har intreäffat någonting som ger mig så sjukt mycket coola pluggispoäng. Bättre än någonting annat (Okej att vara med i Kunskapsskolans MVG-NO och Fysikgrupp är svårslaget men...) håll i er det är är ruggigt ambitiöst:

Jenny, the one and only, satt i Måndags i skolan till 19:30!

Inget skämt, efter att ha arbetat med en Konfliktanalys till samhällskunskapen i två veckor och slitit som ett djur för att sedan få upptäcka att allting raderats pga skolans baaaaajsdatorer två dagar innan inlämning, suttit dag och natt med det i två dagar för att skriva om alla tolv sidorna, (lång mening) satt jag i skolan och skrev klart det, inte helt utan komplikationer återigen pga skolans baaaaajsdatorer, till halv åtta på kvällen! Missade till och med en balettlektion, damn it!

Pluggis poäng samt lite Univeristets-hysterisk-inför-tentan-vuxen poäng!

Fred ut som lilla paj skulle ha sagt - J

Rebounce

Okej stopp ett tag! Vad händer?!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre, alla dessa gång pågång skruvade saker vänder upp och ner på mig.

När hela digitalbildklassen sitter och läser Blondinbellas blogg, då undrar jag vad som har hänt med världen.
(Även om alla förutom ett entusiastiskt fan bara sitter och skrattar och enbart går in för att kriva hatkommentarer samtidigt som en kille engagerat står i mitten av rummet med stora viftande förelser och hysteriskt beskriver hur han vill med knivar och annat vill få hennes existens att upphöra)

När Blondinbella går ut med Gud är orsaken till krig och massmord och att tjocka kvinnor inte har rätt att sjunga i en Gospelkör, då vet jag inte heller vad det ska bli av våran värld. Det är det här budskapet folk i hela Sverige läser varje dag?!
(Förövrigt så var det extremt korkat inlägg, bland annat på grund av att det är hel politiskt inkorrekt att säga att överviktiga inte har samma rättigheter som andra människor, dessutom att Gud är anledningen till krig, dumass, inget krig har igentligen haft religion som motiv, det handlar i grund och botten om territorium, landområden, resurser som olja och vatten... Korkat Blondinbella, riktigt korkat!)

Och när jag återigen råkade höra Shiley Clamps tolkning av It must have been love på offentlig plats, verkligen OFFENTLIG PLATS (!) då vet jag inte heller åt vilket håll världen snurrar igentligen...
 
Suck

J

Nothing lasts forever

Det är skämmande hur verkligen ingenting varar förevigt!Ingenting! Varje dag tar slut, varje känsla byts utmot en annan, varje tankte, varje ögonblick försvinner och varje minne suddas ut. I alla fall i slutändan då man dör. Läskiga tanke.Och jag som spenderar, hmm, kanske 85% av min tid till att behålla allting, alla minnen, alla dagar. Om jag inte längtar tillbaka till någonting så planerar jag någonting i framtiden, men aldrig i nuet. Aldrig.
   Nuet kommer äta upp mig så fort jag sätter min fot i det. Det kommer dränka mig i ångest och hålla fast mig med sina järnklor. Nej, gå aldrig dit... Tänk på sommaren istället, eller förra vintern, första kärleken, första tacobuffén på Björnes... Planera en resa, föreställ dig allt du kan göra om ett par år. Kairo, Mexico, Cuba, Afrika, Sidney...

Men gå fan aldrig nära nuet. Att leva i nuet är bullshit! J

Lilla jag och min stora dag!

Det är något speciellt med att fylla år...

Firandet höll på i över ett dygn, bästa födelsedagen på länge! Släkt och vänner kom och firade i Fredags, efter en kanongod middag från jobbet, thanks, drog jag vidare till Tim! Bästa festen på länge, tolvslaget närmade sig. 23:59 stängdes musiken av och alla sjöng för guess who? Jo för lilla mig! Tihi =) Där drog det igång, sen kom första snön och jag somnade med en vit skog utanför fönstret. Vaknade av telfonen, Albin: Upp och hoppa jag står utanför dig! Trött drog jag täcket runt mig, gulligaste presenten på hela dagen! Helt klart! Därefter blev det frukost på sängen och paket,wiii! Det är skoj att fylla år. Hela dagen gick åt till at fixa inför kvällens maskerad. Tårta och allt ju! 19:00 kom brudarna, utklädda till catwomen, brandman, älva, inbrottstjuv och hippies! Födelsedagen rockade loss som ingen mindre än Jack Sparrow, eller någon annan cool pirat. Det var lite oklart. Men kul hade vi, ja jävlar!

Tack för alla presenter älsklingar! Den där Ben and Jerrys glassen gjorde hela klart min söndag!

- J