And he said, don't wait any longer.

Galen vecka... I går satt jag med sista delen av rapporten i ett grupparbete, precis när jag var klar gissa vad som händer?? Datorn brinner upp! Skojar inte!

Skönt att få dansa av sig allting ändå. Ingenting annat än vad man gör just i den stunden existerar inne i danssalen. Det är bara att njuta.

På vägen hem råkade jag ut för han på pressbyrån på Gullmarsplan, alla som varit där någongång har garanterat råkat ut för honom. Mannen som verkligen helhjärtat har vigt sitt liv till pressbyrån. Vet inte hur många år han måste ha jobbat där men ändå kör han samma gamla entusiastiska och jättedåliga skämt dag ut och dag in. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Oftast vill jag bara spy på honom men den här gången skrattade jag lite för mig själv!

J

Thank god!

Julia - Asså Jenny du och Blondinbella är som dag och natt!
Jenny - Thank god, det där kan ha varit den snällaste komplimangen jag fått.

Tolka det hur ni vill - J

It's the hairflip

Finally, Chrissy har gett mig ett måtto, någonting att skaka av mig alla mina bekymmer med...

It's the hairflip - http://www.youtube.com/watch?v=wHAIVXIjRmw&mode=related&search=

The Self-loving How-to - http://www.youtube.com/watch?v=c-1mTtUgqPY&mode=related&search=

And the Depression shaking - http://www.youtube.com/watch?v=MkpLR4WzIBc&mode=related&search=

Och här är lite tips om hur man får till rätta posen! 
http://www.youtube.com/watch?v=YP9bUxUf3N0&mode=related&search= 

By the on and only Chris Crocker...

J


It's what you do to me

Tiden har stannat här...

Hey there Delilah, höj volymen, ta mig tillbaka ett år... Jag var lika eländig då som nu, samma höstångest, då ville jag bara spara sommaren och ha dig kvar ända in i höstmörkret. Den där sommaren är fortfarande borta, ett år har inte förändrat någonting.

Tiden har stannat. Ändå går allt så fort.

Ta mig tillbaka till en natt i gamla stan - J

Hey lover...

Ny låt på g, kommer förmodligen heta Hey lover, då slog tanken mig hårt i huvudet att det redan finns en låt som heter så... Men vafan det gör väll inget, eller?! - J

Albin! Killen som drar iväg ett fyllesamtal till min mamma, this is for you, så att du kan skämmas extra mycket i morgon!

Självaste Peter Lemarc kom in på jobbet igårkväll! OMG vad kändiskåt jag känner mig! Jag snodde åt mig hans bord och kände mig ascool hela kvällen, kan ju meddela att han åt fisk och drack ramlösa...

Jag har blivit underhållen av den galna grisen hela helgen,
www.dengalnagrisen.blogg.se underbart!

Haha sen vet jag ju vem som kommer skämmas i morgon, jo någon som innan klockans slagit 12 varit dyngrak hela dagen, däckat, vaknat igen som suttit utanför White room, för full för att få komma in och ringt världens skojigaste fyllesamtal till mig. Jag satt med sara, sara och mamma och alla satt och skrattade i högtalartefonen. Bra jobbat Albin! Han ringde för övrigt också min mamma efter att jag hade lagt på, full som bara den och ville föreslå en golfrunda, haha stackarn kommer aldrig kunne se min mamma i ögonen igen! :D

Nu ska jag sova efter SOUL'S spelning i Philiadelphiakyrkan som gick asbra! Lenkan och proppen, ni var bäst när ni rappade!

Peace out and get out of my head - J


Blame it on Julia





Trodde aldrig att detta skulle hända men nu sitter jag här och lyssnar på Tokio Hotel, allt är Julias fel! Hennes läskiga obsession har sakta men säkert fått mig att erkänna att jag faktiskt gillar Through the Monsoon... Crap!

Ännu värre, hon har också fått mig att tycka att Tom Kaulitz är HET! 

Jag har haft det mysigt!

Jag har haft en underbar Söndag med familjen. Jag, Mamma, Malin och Niklas som man inte ser så ofta skulle äta nånting och sen skulle vi gå på bio. Mysigt! Vi kunde ju som vanligt inte komma överrens om var vi skulle äta eller när och hur vi skulle äta, eller vad vi skulle äta...? Efter att bilen kört som en tok från Grill till Grand och vidare till nått kommer inte ihåg vad så hamnade vi till slut på Berns. Jag var lite skeptiskt mot en del ätbara frågetecken saker men det mesta var gott. Vi rullade i alla fall därifrån mot bion. Svensk film, jag var riktigt negativ men blev positivt överraskad. "Underbar och älskad av alla", dansken var heeeet!

Söndagsmyset fortsätter.... J

I fell in love

I fell in love with Chris Crocker! Skönaste snubben ever...
Nu kommer jag aldrig mer ha tråkigt, tack vare youtube och Chis Crocker!!!

J


Lovely Tyresö

Middag hos kära "Gudmor" med familj, nostalgiska nakenfisbilder från nån Spanienresa, jag var 3, toffs mitt på huvudet, glass runt hela munnen, plaskar i poolen... Halvknubbig, negerbrun nakenfis, underbart!

Hem till Edith, fulla människor, tjej på sös (hoppat in i väggen), träffade för övrigt den mest misslyckade människan jag träffat, hade helt och hållet kastat bort hela sitt liv och han var dessutom riktigt stolt över det. Nån tyckte festen sög, det fanns inga droger, brudarna drack rödvin... Ni fattar!
   Är det konstigt om man ibland vill bort?!

Men mer om min I-landsmissär snart - J

Stackars mig ffs!

Kan man tycka mer synd om sig själv...

Lilla charmiga jag har satt på mig mina mysigaste mjukiskläder, mina varmaste tofflor, satt upp håret och ser nu ut som man gör när man sitter hemma och är sjuk. Kommer spendera denna värdefulla fredag med att sitta i soffan ensam och äta sushi och godis tills jag spyr eller i värsta fall dör. Ringde mamma och sa åt henne att hyra Blades of glory, Will Farell är ju nästan jobbigt rolig och jag kommer sitta helt ensam och skratta för mig själv...

Ja lite misslyckat! Bara för att ingen är här, tycker synd om mig och tar hand om mig så får jag väll tycka synd om mig själv...

I'll let you know if I survive - J 

Bite me

Okej någon har fått lite för mycket luft. Vem är du att säga vad jag gillar och inte gillar, det var det dummaste jag hört lilla C! Jag älskar Kent!


Jag kan få dig när du vill...


This is my confession...

Studiotid i Oktober.... Måste få klart lite fler låtar! Hjälp mig!

Himmelsk drog

Röka, alkoholister, koks, heroin, braj... Kyssar

Alla har sitt sätt att slippa stressen, vardagen, prestationen. Alla vill släppa taget. Alla vill sväva på rosa moln. Alkohol och droger, försvinn, tappa omvärlden, sväva... En del kör på det sättet. Det finns dock en drog som är mer himmelsk än alla andra.

En kyss! En kyss frigör kemin mellan två människor och är en av de största faktorerna i en förälskelse. Vad är mer exhalterande än en förälskelse. Kärlek är enligt mig en drog, en illusion, en inbillning, ett behov...

Det här finurliga hittade jag på startsidan när jag öppnade internet!

5 bra anledningar att kyssas
För att ta reda på om du vill inleda en romans. Tänk på att kemin mycket väl kan vara av en annan åsikt än ditt förnuft!
 För att bli mer förälskad. Under kyssandet frigörs förälskelsens droger - kemikalier som ger en behaglig knäsvaghet och en lust att kyssas mer och mer.
 För att fördjupa relationen. Kyssar och beröring leder till utsöndring av hormonet oxytocin som har en lugnande effekt och skapar en känsla av samhörighet. Dessutom kan kyssar göra dig förälskad på nytt.
 För att få mer lust. Att kyssas med tunga och öppen mun kan ge ökad sexlust hos både män och kvinnor.
 För att bli lugn och harmonisk. Att kyssas kan enligt psykologen Joy Davidson ge liknande effekter som meditation: en ökad nukänsla samt en minskning av stress och ängslan.

En kyss frigör förälskelsens droger och kemikalier som ger en behagligt knäsvag känsla och ett beroendeframkallande. Beröring utsöndrar oxytocin som ger en lugnande effekt. Ökad sexlust. Meditation, nuet försvinner, man slipper stress och änglan. 
   Detta låter precis som en drog för mig. Jag är beroende! Finns det något bättre än en kyss? Känslan av att komma bort från allting, ingenting existerar. Bara han, jag och våra läppar...

En himmelsk drog - J


Aldrig mer nolla

När jag kom till skolan i måndags morse möttes jag av nyheter som jag inte riktigt hade räknat med. Okej jag hade fattat att nollningen hade spårat, att en del fick i sig för mycket men inte att en stackars etta åkte ambulans till sjukhus med 3 promille i blodet:

"Han hade mycket låg puls, låg andning, låg kroppstemperatur. Medvetslös i sex timmar. Ni kunde ha dödat honom..."

Rektorns ord ekade i mitt huvud och jag trodde jag skulle trilla av stolen. Jag tänkte vad fan har vi gjort, vad fan höll mig klass på med efter att jag hade åkt hem?! Hur kunde de låta det gå för långt. Det fanns kanske inte de kunde ha gjort heller, alla i klassen sa att de inte såg när den här killen hade hällt i sig all sprit. Men klumpen i magen försvinner inte ändå. Tänkt om jag varit med, tänkt om han hade dött. Vållande av annans död... Sånt händer bara inte! Polisanmälan väntar antagligen...

Nollningen var det dummaste jag fått för mig i hela mitt liv. Vill ettorna supa får de fan göra det själva nästa gång, istället för att ettorna kommer till tvåorna, häller i sig sprit, hamnar på Maria Pool tillsammans de övriga 80 ungdomarna som plockades in år i år och lägga ansvaret hos tvåorna. Och självklart så har tvåorna ett ansvar. Det var vi som anordnade hela skiten, fixade spriten, bestämde tid och plats. Ni har ett ansvar. Om man inte vet bättre än att man häller i sig sprit tills man dör så får väll andra med mer livserfarenhet sätta stopp för supandet.
   Anordna aldrig en nollning! VI trodde våran skulle bli kul, vi tänkte som alla andra att det inte skulle spåra, vi skulle sköta det bra. Sanningen är att tvåor inte alls är mogna att leka med en annan människas liv. Killen kunde ha dött... Aldrig mera nollning!

J

Avundsjuka

Min så väldigt framgångsrika bror är i London, äter och dricker gott. Jag är avundsjuk, inte bara över att han är i London utan över att han bara är tre år äldre än jag och redan får gratisresor till Tyskland för att prova viner, inte så jobbigt, vinprovarstipendier till Portugal och massa olika jobberbjudanden... Men mer än avundsjukan så är jag ruskigt stolt, och så saknar jag honom! Så jag tänkte lägga upp den här lilla fina bilden på mitt tappra försök att tagga till och posa med min bror... Nyår - Österrike - 06/07! Enjoy - J


Avundsjuka



September rain

Att hösten har kommit var det ingen tvekan om den här veckan. Paddla i ösregn... Det var i och för sig mysigt att sätta på sig ne stor stickad mössa och en lång stickad halsduk och ta cyckeln till kören en mörk höstkväll, kände att det här måste bli en tradition! Dansen drog igång i veckan också. Känns sjukt kul att dansa igen! Nu har jag träningsverk och ångest över att jag inte hållt mig i form under sommaren...
   Nollningen var helt misslyckat, jag var med inne i stan där ettorna hade skittåkigt och ville dra hem sen var jag tvungen att åka och jobba. De andra drog till Gustavsberg och spårade ut totalt. Senare var jag bartender på Tyresös cyckelfest. Man bangar ju inte på att se alla 40+are i Tyresö shaka loss!

Sen kände jag att jag vehövde sova ut, koppla av, komma bort... Om jag är hemma måste jag planera varje dag, kan inte sitta still och får ångest om jag bara är hemma en dag, som om jag slösat bort värdefull tid. Men jag har ju rätt! Livet är för kort för att sitta stilla! Det var skönt i alla fall att på lördag morgon sätta mig på tåget till Avesta. Det var mysigt att träffa pappa, vara ute i skogen och plocka svamp. Jag körde bil för andra gången i mitt liv!

Har försökt förstå BlondinBella hysterin... Men jag kan inte! Var inne och läste idag, måste ju kolla upp vad alla tjejer viskar om på lektionerna. Men nej jag vart inte så överrunplad måste jag säga. Tjejen får 40 kommentarer på tre rader, allt ifrån folk som avgudar henne för att hon skulle hem till en tjejkompis till folk som mordhotar henne för at kompisen hade hemmabio (det skulle tydligen göra henne till någon överklassbrud som bara valde rika vänner och förtjänar att dö) Min slutsats är: Folk har för mycket fritid. Skaffa en hobby för fan!

det söndagsmys, sushi, måste gå in mina nya dansskor (wii) ligga i soffan med film och godis!

Goodnight and go - J

Helt rätt!

Haha look who I found! Carl Bildt har fortfarande inte svarat...

Cool


Cool ey

Not my cup of the

Föreställ er regn som öser ner över vattnet. En blixt lyser upp den gråa himlen och sekunder efter dånar åskan! Föreställ er riktigt ruskigt höstväder... Där satt vi, jag och Lotten i en kajak och paddlade runt en liten ö utanför mälarhöjden. Mm jag vet, nu tänker ni vad för gjorde ni där?! Idrottsdag mina vänner... Idrottsdag. Jag och Lotten var inte så snabba heller så vi kom bort från flocken lite, ensamma i vågorna, åskan dånade, regnet öste ner... Ja ni kan ju föreställa er. Årets blötaste dag!

Det finns inget läskigare än läskiga balettlärare som skriker...

J

Och hela världen log

Efter en sommars uppehåll stog man återigen i danssalen, kämpade med en krånglig contruction release eller körde gärnet i styrkan. Jag trodde nästan att jag hade glömt den otroliga känslan av att värma upp hela kroppen och stretcha ut varenda muskel så långt det bara går! Underbart.... Kan ju inte säga att det inte var otroligt stelt och att jag förmodligen kommer ha världens träningsvärk i morgon, men kul var det!

På vägen hem satt jag på Gullmarsplan med kaffe och Podden och stirrade omkring mig, trött och seg. Höstkylan rev sig in under min jacka, gatulamporna fick de kalla regndropparna på gatorna att skimra. Då lade jag märket till att folk tycktes le mot mig, en man var på väg mot pressbyron, en spärrvakt, en gammal tant, alla såg de ut som om de just träffat deras livs kärlek. Jag tänkte att de blivit rörda av en ängel, hört en röst som inte jag hört eller sett ett ljus som inte jag såg, för jag kände verkligen inte något barnsligt leende på mina läppar. Var världen, eller Gullmarsplan, igentligen vacker, missade jag någonting? Till och med den sönderknarkade alkisen såg lycklig ut när han sprang över vägen för att rädda en tomburk från att bli överkörd av en buss. Mannen som satt brevid (brive haha) mig såg på honom och sedan på mig och skrattade. Han skrattade ett sånt där förstående skratt precis som om han ville säga mig "Ja du och jag är i alla fall normala". Jag stirrade på honom i hans långa metalsvart-slitna, ofräsha hår, hans luggargröna kläder och hans armykängor och tänkte - Suck, bra där killen! Vi två är precis lika normala....

And I thought, have they all been touched by God -

In heartbreak city

Fredagen var preppad med mjukisbyxor, godis och film i soffan (trodde jag)! Plötsligt satt jag där på bussen, hade fallit för övertalningen om att åka in till stan. Jag kom in i Brolles lägenhet, möttes av två gitarrspelande killar som satt och gick igenom lite låtar inför kvällens spelning. En timma senare satt jag Tobbe, Brolle och Mackan i bilen på väg till Dalarö. Resten är historia... Gitarr, allsång, party på hotellrummet, spelning, Jenny uppdragen på scenen, Jenny står på Brolle Jr:s spelning och sjunger Stand by me, efterfest, ännu mera gitarr, Mackan kläcker ur sig att det var han som skrev grundidén till Chariot tillsammans med Gavin DeGraw (här trodde jag att jag skulle dö)! Ahh så vart det och där satt man med mannen som skrev Chariot på en brygga och plaskar med fötterna i vattnet när solen gick upp... Klockan halv nio var man åter på Östermalmstorg, hade inte sovit en blund... Ingen vacken syn (trust me)!

Lördagen bestog av sova, sova, sova, prata med världens sötaste, gulligaste, snyggaste, grymmaste, mysigaste och självklarrt MIN favorit pojke - ALI .. (observera att Ali själv skrev det där, den bjuder jag på, han förtjänar faktiskt en hedersplats i JW) och Shrek 3! (som skulle vart så mycket bättre med engelskt tal... crap!)

På söndagen åkte jag till Sollentuna för att spela in en låt! Skitkul var det, när den är klar sen kommer den bli såååå bra! :)

Och idag börjar dansen igen! Skoja om jag är nervös! Jag är så nervös så jag vet inte vad jag ska göra. Alla kommer vara jätteduktiga och jag kommer vara så bajsigt otränad... (Gulp)!

Over and out - J

Apologize

Okej nu har jag tagit bort inlägget! Jag orkar inte att det ska finnas över huvud taget, inte för att jag inte står för det jag skrev... Jag vill bara inte att det där ska ligga i luften... Jag orkar inte bry mig, skit i det där nu! J

Unforgivable sinner

Min vän vill inte prata med mig, får mig att hata mig själv och jag saknar henne! Just forgive me, take be back... S

J