Live your dreams

Strålkastarna och ljuset som får läpparna och svettpärlorna i pannan att glänsa i hettan. Leendet sitter som fastklistrat när man här musiken, kroppen rör sig och då ljuset bländar ser man bara siluetter av publiken i den fullsatta teatersalongen. Bakom scenen springer folk omkring, överallt luktar det hårspray då folk fixar hår och make-up innan de ska in på scenen... Alla i glammiga, glittriga scenkläder till glammiga, glittriga ögon, läppar och kinder... Musiken låter dämpad från scenen och man hör publikens applåder och överallt leenden, bländande leenden! Det är verkligen det här man lever för! Låter kanske töntigt men känslan av att stå på scenen och le och dansa med strålkastarna som bländar är oövervinnerlig...

Jag bara älskar vårshowen på vasan... - J 

Gitta nån annan stans

"Hugo är katternas katt"
Dangens citat av Hugo som ringer i öronen eftersom han kom och viskade det lite kattigt nu i mitt öra under denna vanligt tråkiga datakunskapslektion. HugoHoe har även passat på att trycka in sina iPod-lurar i mina öron. So Friday afternoon comes to an end och Afasi & Filthy fyller mig med deras budskap, ännu ett par Svenska rappare om ni undrar...

Nu ska jag iväg och släppa ut mina tankar och känslor i min kärlek, passion och konst, dansen. Japp, fem härliga danstimmar väntar mig nu, kommer förmodligen svimma då allting ska repas in till premiären på vasateatern på måndag. Ingenting får mig att må så bra ssom att dansa dock. En del människor målar, en del fotar, en del sportar, en del gör musik, en del uttrycker sig genom mode, en del sysslar sig åt andra konstformer (kanske kastar dem bajs på tomma papper) men alla har i alla fått någon sätt som de uttrycker sina känslor på. Annnars skulle människor spricka som balonger med för mycket luft i sig.

Lätta på trycket i ballongen ska jag göra nu då, gitta nån annans stans. Har också en puss att dela ut, jag vill ge dagens puss till Edith som jag kommer sakna länge länge men det blir bra gumman!
   - Och slutligen, hur kan man utge sig för att vara en vän som ställer upp för att sedan bara vända ryggen till. Synd att du inte räcker hela vägen.

Why do you have to be so cute - J

Summer of surf

Summer of surf

Old school

Nej jag satt hemma och tänkte: Varför inte catcha up lite om vad som händer i JennysWorld, riktigt Old school har det varit!

Den senaste tidens höjdartillfällen var ju självklart när vi små Soul sisters hade gig i Kungsan, publiken bestog av Toves (för övrigt en mycket skön kissekatt som ni ser i
www.tovescookies.webblogg.se) två kompisar som dissat Idolkön, min mormor (satt längst fram, good work granny!) och en entusiatisk fanclub till mr Junior Wahlgren som körde sitt nummer innan oss. Men men, vi var grymma as usual, speciellt Sofie och Sara som körde sin Rap better then ever i "Joyful"!
    Senare skynade vi iväg till Ks för en riktig old school återträff med gamla nian. Devart många tårar när lärarna stog och sjöng en låt till oss och visade en film från balen och avslutningen, "Sista veckan med gänget"!

Under veckan har sen en lite gladare och lite hurtigare Jenny sprungit runt bland Stockholms gator. Solsken, lediga dagar från skolan och den där promenaden varje morgon innan frukost är receptet!

Ledigheten har inkluderat jobb, en kort tripp till Dalarnas skogar (trampmoppe, måla om huset, bönder, byfjortisar med extremt dåligs smak - ja nästan så dålig att man känner sig outstanding även i pappas färgstänkta blåställ) och kalas hos Tim!
   Timpa, Tappin, Sanberg, Timskey, ja kalla honom vad ni vill hade lite kalas. I ett varmt partytält satt vi med tio hockeykillar och oändligt med öl. Riktigt oldschool var det, alla var där, hela gamla gänget från sexan, första kyssen, första pojkvännen, första fyllan... Alla från Rock'n'roll highschool! Där satt vi alla (+ 5 okända hockeykillar) första träffen sen två år. Säga vad man vill om hockeykillar men stämningen var på topp, alla sjöng och skrek för fulla halsar, allting skulle ner och det skulle ner fort! Lehmann var den enda som bangade på "kan ... dricka sprit" men det var ju och andra sidan ingen större chocker. Kanina dök upp i tältet med någonting lurvigt i handen och utbrister - "Titta jag har snott en katt", Tove hade kanske fått i sig one too many och hångelpotensialen var för de flesta låg. Men riktigt lyckat, kul och Old school var det!

Getting high in the Rock'n'roll Highschool - J

Confessions 5

Singlar - Den nya förtryckta samhällsgruppen

Våren har på riktigt slagit ut och kärleken finns överallt. En kul sak för två av mina vänner är att dom båda införskaffat sig en varsin pojkvän och får nu en jättebomb med kärlek varje dag. Mindre kul är det för de desperata typerna som springer runt i vårsolen, visst dom trippar runt ganska vackert med små söta skor men de är ensamma. Jag menar singlarna. Den typen av singlar som festar varje helg, fredag&lördag, med den ständiga pressen att man måste ragga upp någon varje helg för att över huvud taget få någon form av bekräftelse. 
   Jag insåg igår när jag ringde min kompis för att kolla planer för kvällen att jag verkligen är "singel" och att singlar, även om man kan tro det, inte räknas in i vissa sammanhang. Mina två bästa vänner satt nämligen hemme med sina prinsar och hade en mysig kväll i soffan, mm typ en "pargrej" och där i den soffan med dom fick man ju inte sitta om man var singel. Hur skulle det se ut? Tredje hjulet är ju aldrig kul att vara. Vad hände med den gamla goda tiden då vi satt alla brudar tillsammans och snackade killar, skit och tjejgrejer i den där soffan? Allting ersattes med mysiga hemmakväller med pojkvännen medans vi som inte har någon att sitta hemma i soffan med måste tvinga sig själv ut varje helg för att inte känna sig helt misslyckad!   
   Jag insåg i det där telefonsamtalet att jag verkligen är singel och oinbjuden till deras lilla "pargrej". Därimot så bjöd mina vänner med mig på fest i helgen istället, Tyresöfest = desperata människor som dricker för mycket och hamnar efter många tappra försök i något hörn med en lika desperat packad människa. Antar att det är sådana inbjudningar som gäller numera. Mysiga hemmakvällar är en pargrej men du får gärna hänga med på hemmafest i helgen med tre tusen männsikor man aldrig träffat förut, inte alls lika mysigt ju!

"No offence Jenny men du är liksom singel" - J 

Pussar i massor!

Veckan har ju nästan gått och jag har ju lite plussisar och pussisar att dela ut!

Puss till Jenny och Sara som vågade söka till Idol
Puss till Annas söta små mintgröna skor som jag bara ville äta upp, såg ut som små godisar
Puss till vi inte har skola på fem dagar
Puss till att jag träffade Tobbe igår, mitt dåliga samvete höll på att ta livet av mig, allt för länge sen vi sågs
Puss till att jag gick en mil idag
Puss till mvg på historiaprovet, feels good! Thanks a lot Smedå
Puss till Edith som är hemma i helgen (bajs på att hennes nyinförskaffade pojkvän tar upp alla hennes tid)
Puss till min blogg som nu blivit turkos, tänkte sommra upp den lite  

So long fucker -  

Vem är det vem är hon och vem fan är du?!

Liten tribute till lilla AmandaBlond, värmdö gymnasiums egna lilla pinuppa! Liten, blond och älskar byz.
För lite mer coola insiders fakta om den här extremt kattiga kattens liv på schöna södermaln så tänka jag tipsa om hennes blogg! Så för de som inte vill läsa allt skit som jag vräker ur mig utan istället beaka the life of the funny little blond girl gå in på amandablond.blogg.se!

After all blonds do have more fun - J 

Hjälp mig jag är fast med två galna Byz-sjungades Amandor

I morse kämpade man sig upp ur sängen, tidigt tidigt, sket i min nya morgonpromenad-rutin för att inte komma försent till nationella provet i matte. 08:00 kommer man till en öde och tyst skola laddar upp med kuddar och lite matteskit. Det varlite kul faktiskt, har aldrig varit i skolan så tidigt på morgonen förut, aha så det är nu lärarna trippar runt i ljushallen till klassisk musik som vaktmästaren satt på i högtalarna. Klockan blev 08:15, en kvart kvar och fortfarande tomt... Det var då jag insåg att jag var två och en halv timma tidig, provhelvetet började fan 10:15. En ström av tokpanik strömmade genom kroppen då jag insåg att jag hade kunnat sova två och en halv timma längre! När jag överväger att åka hem kommer två Amandor springades, "Wooow Jenny vad gör du här,det här är ju hur kul som helst, yes hela skolan är tom!!:D"
Så där satt jag och facebooknördade med Amandorna som också lärt sig en ny Byz-låt jippie! Haha ni är grymma med texterna brudar ;)


J