Under my umbrella

Jag har en vän. Hon är min allra bästa vän. Jag älskar henne mest av allt i hela världen.
Hon är den sötaste som finns. Den goaste i världen. Hon har sina brister men hon försöker.

Jag kan bli hur arg som helst och hon kan göra mig besviken, men jag kan ändå inte ge upp henne.
Jag har lovat att alltid vara hennes bästaste bästis och det kommer jag vara även de gångerna som hon inte är min.
På samma sätt så vet jag att hur illa jag än beter mig och vilka misstag jag gör så skulle hon ändå finnas kvar.
Om en och en halv vecka gungar vi på havets vågor och och solar på en varm klippa. Västkusten...

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella

Under my unbrella

You can stand under my umbrella - J



Come into my world

Wiihii, kände för att skriva lite om Jennysworld!

Skolavslutningen kom till slut, hyr långt borta det än kändes där ett tag... På kvällen gick vi ut och käkade alla flickorna i skolan och hade en mysig girls night out! Första dagen på sommarlovet firade man med att jobba... Mm jag vet men fan jag tjänar i alla fall pengar och kan sova med ett rent samvete! Jobbat har jag gjort det den senaste veckan, restaurang Barnvagnsfabriken i Enskede, roligt roligt men allt för få människor som beställer cocktails, jag som älskar att blanda cocktails!
   
Tyresö är för tillfälligt världens glappkäftigaste lilla håla där alla pratar lite för mycket om lite för många, skönt att det blir västkusten nästa med min allra bästaste bästis. Hon har för övrigt lyckats träffa en riktigt psyko kille. Kristoffer som han så fint heter visade sig ha två flickvänner och uppenbarligen inget samvete. Samtidigt som han sov hos hans andra brud ringer han till min kompis och säger att han är med sin killpolare och hans tjej, usch usch usch! Du får mig seriöst att må illa! Den där dikten du gav min bästis, den hade du fått av din andra tjej, hur vidrigt är inte det? Äckligt äckligt!

Dagens lilla drinktips blir en sommardrink som jag gjorde idag på jobbet till 30 mäklare som skulle ha personalfest, Champagne, någon Peach smaksättningsgrej, och hallon! Guuuuud så gott det blev, den blir det mer av i sommar!

Midsommar i Avesta, ja jag vet inte avd jag ska säga men det glada gänget som utgör familjen på pappas sida tillsammans med nubbe och sill skulle kunna bli hur galna som helst så fulla fjortisar i Tyresö går ju fetbort jämfört med familje get together i Dalarna. Alla syskon, bonus syskon, syskonbarn, och bonussläktingar från lite olika håll blir det. Har övar på små grodorna hela året och i år ska den sitta perfekt!

Fan nu vart det ju ett sånt där tråkigt "hej här är allt jag har gjort i detalj de senaste två dagarna" inlägg som jag hatar! Bloggare som bara skriver upp vad man har gjort dag dag för är det ju inga som vill läsa, man har väll nog med saker i sitt eget liv för att sitta och läsa om nån annans lilla liv? Nej ska jag skriva nått så ska det ju vara nått som alla kan läsa och dra lite lärdom av men man kan ju inte skriva vad man vill heller utan att folk ska ha så jävla mycket att säga till om! Som till exempel att Tyresö är en liten håla där alla bara snackar galet mycket skit om varandra och det finns ingenting som heter du och jag, allting är vi och alla andra, vad är problemet?! 
   Men nu känner jag att det blev ett sånt där "hej alla är dumma i huvet" inlägg och det är ju lite för emo...

Till slut kan man ju skriva att Jenny är en galet glad skit numera, Jennysworld är ascoolt, bara massa flowerpower och kuliga saker hela tiden, too bad att det bara är ett fåtal väl utvalda personer som får vara med i min bubbla av kärlek och flum! (Lite Tomas Dileva känsla på det där tycker jag) "Hej jag heter Rymdblomma".
   Har i alla fall gjort samhället, eller samhällets kvinnor, en tjänst genom att varna allihopa för Kristoffer, ingen bra kille. Det är inte okej att ha två flickvänner, joina någon jävla sekt eller någonting ffs!

Peace out everybody, Edith är den finsate människan på jorden och det låter töntigt men du är ligger mig närmast om hjärtat och jag skulle inte fingera utan dig, now and forever!


Another love story by J

Bubbelregn

Solen sken över Värmdö gymnasiums studenter idag. Själv stog man i folkmassan, det var trehundra grader ute, och såg på när klass efter klass, alla galet lyckliga, sprang ut. De två åren som man har kvar känns plötligt kusligt nära. Sedan var de ner till flaken som gällde. Måste nog säga att det var det absolut roligaste jag varit med om på ganska länge. Bästa flaket med den goaste klassen på värmdö, thanks alla i spb.
   Med solen i ögonen, vinden i håret och gyllene tider strömmandes ur högtalarna åkte vi genom söder och vidare in mot stan. Ölen och skumpan regnade ner vilket var ganska tacksamt i hettan, mindre mysigt var mitt hår efter att en hygglig kille bestämde sig för att tömma sin ölburk över mig. Men antar att det är smällar mar får ta när man har två år kvar! Det var i alla fall en otrolig känsla, inte varje dag man duschar i bubblor och dansar loss genom stockholms gator. I morgon kommer jag inte ha någon röst kvar!

Hemma efter den underbara filmen Coyote ugly sitter jag och lyssnar på mr Winnerbäck...
När du står på toppen och tittar ner och allt är ljust vart än du ser. När du har vunnit, kom ihåg mig då...

Du står på toppen av världen med solen i ögonen och alla skuggor bakom dig, men kom ihåg mig.
Här finns du kvar...

J

Vårshow

Ännu en myspys dag! Dock lite creeepy att sitta ensam i två timmar i ett klassrum med mattelärare Theresa Matus (alla från värmdö som läser det här och vet vem det är ryser just nu i hela kroppen).  
Men sedan var jag fri, precis i tid till att vårshowen började! Triton hade återigen lyckats dra ihop en skojjig show, allting från skönsång till raggningsknep av en "så kallad" expert ;)
När jag kom hem satte jag mig med guran på altanen och tänkte klura lite på en ny låt... Inspirationen kändes lite halvtorr när Nina stormade in på ett litet spontant besök. Mycket trevligt, hoppas du gör om det snart!

6 juni i morgon, självklart ska man fira med glass inne i stan!

Goodnight sweetheart - J

Flickan i den vita hatten

Sommaren är här, den här helgen har gjort det officiellt!
Första juni och tyresö gymnasium springer ut. Vädret var pretty wonderful och alla var glada. Utanför tyresö gymnasium var det fult av människor, hittade på lite vänner och spanade in idol-clabbe viftandes med en skylt i folkmassan ;) Sedan skulle jag då hitta familjen Ottosson vilket var lite trixigt och vänner från olika håll stötte man på överallt, inklusive två underbara holländare som jag träffat i Österrike, där var dom i Sverige Tyresö för att fira Beckas student, världen är liten! Till slut hittade jag the Ottos, och sedan kom Anna (studenten) fram i folkmassan, superglad! 
   Två studentmottagningar senare satt jag på min balkong med ett helt gäng skönisar. Sommarnatten var varm och vi satt ute och drack öl och hade kuligt. Solen gick ner, solen gick upp till fågelkvitter och dom som inte deckat satt fortfarande på balkongen i sommarnatten. Toppenkväll!
   Ett par timmars sömn senaresatt jag på tåget på väg till pappsen i Dalarnas skogar. Träffade mina bonusbrorsor och min lilla bonurbrorsdotter, och ja jag har en invecklad familj men kalla mig faster Jenny till den otroligt sockersöta tre månader gamla bebben Ella. 
   Det korkades upp och bubblorna flödade när det vart Champagneprovning på kvällen! Vi testade lite dom Perignon, lite andra godingar och en riktig fullträff, La grand anné som är en grand cru champagne. Senare på kvällen skulle alla ner till hotellet och jag hängde på, vart nekad av vakterna (hehe glömde legget i bilen, eller?) och traskade hem genom Avestas så kallade "stad" (the size of alléplan typ). när jag kommit över dalälven kom pappa ner för backen på tandemcykeln och hämtade upp mig. Så där cyklade jag och pappa på den coolaste cykeln ever genom den dalska natten. Morgonen efter var jag riktigt country då vi åkte ut till flygfältet mitt ute på en åker för att åka segelflyg. Den modiga halvan av oss flög, jag som gillar att a båda fötterna på jorden stannade kvar på marken. Sedan hämtade vi pappas lilla ljusblåa Alfa Romeo Cab som stått i en lada hemma hos en lite alkoholiserad bonde som bodde med sin tant och fårhund mitt ute på en åker. Men det var mysigt att komma ut till landet för en helg, next stop blir väll midsommar, längtar!

Perfect weekend - J