Tre snabba

Har digital bild i skolan, lekte fram en liten bloggbild som jag tänkte ha som bakgrund. Tove här är bilden, in och fixa!

Nina och Matte kom förbi och hälsade på i skolan idag, nina vra drop dead snygg och det var superkul att se Matte igen... Sofie gör extensions idag i håret och jag är nervös. Jag har bokat tid med Dennis och hans producent, låten ska spelas in! Wiii!

Skolan är slut, klockan är fem och jag ska gå hem! Hihi...

J

Bloggbild

Bloggbild

Sisters of universal love

Jag älskar kören. Lycka är onsdagar! Konserten kommer bli grym, just wait and see.

This is what i'm made of  - J

And then he took me by suprise...

"Baby if you strip you can get a tip, cause i like you just the way you are..."

Metros horoskop är min överlevnadsguide. Med den varje morgon har jag inte längre några tvivel. Jag är helt och hållet i ödets händer. Det stämmer alltid! Igår stog det "En kär vän från annan ort hör av sig och det kan leda till ett kärt återséende". Självklart hade de rätt, IGEN?! Scaaaary...!

Dagens puss går till mig som är så jävla cool (NOT!) Haha nej men faktiskt, igår så blev jag vän med Alex Schulman på facebook, han bjöd sedan in mig till gruppen "Att vara Alex Schulman". Hallå?! Hur stort ego får man ha?! Vem bjuder in folk till grupper om sig själva? Jävla nolla, men jag gillar din blogg ändå!
   Skicka för övrigt en vännerförfrågan till Carl Bildt också men precis som Alex Schulman så verkar jag ha fått dissen, dålig stil!

I scream a future sex love sound - J


Live från VG

Dags att ta efter Tove och blogga lite live från VG! Har haft journalistik, bytte till körsång, kändes lite roligare, haft rast en timme och hinkat i mig kaffe. Ljuva morgon...
För övrigt så är det big plans på g, ettorna ska nollas, hell yeah! Fjortisfylla och förnedring, borde man få syssla med varje helg...

Tankar från engelskletionen, skinheads. This is England - söt tjock kille har på sig skitfula byxor och blir mobbad, springer in i ett gäng skinheads som tar honom under sina vingar och hjärntvättar honom. Han snaggar sig, köper bajsfula nasseboots och hånglar med världshistoriens fulaste emobrud (killen är tolv, hon är typ 19) hela klassen blundade som fnittriga sexåringar när de kysstes i ladan. Grädden på moset blev kommentaren "Wanna suck my titties?". Gosh that way just... iiuuh!

KÖR IKVÄLL! WIII!


Come clean - J


Jenny listar dunket

Miss vixen tar tillfället i akt och listar skönaste dunket just nu, enligt moi!

Hellogoodbye - Here in your arms
Bäst just nu! Galet bäst! Kan inte sitta still, tokbra!

Timberland - The way I are
Snubben är ett geni, allt han rör blir till guld! Timberland kan helt enelt inte misslyckas, han skulle kunna ta sig an Latjo Laiban - Mojje och det skulle bli en tokhit! Face it, ingen kan sitta still när stället spelar The way I are, Lysekils nattklubb är beviset...

The Fray - How to save a life
Grym låt i skön heta-indie-killar-anda. Den här låten har en stor roll i Sommar 07 nostalgin och är mcyket bätte än chasing cars, lägg ner chasing cars! (Har aldrig förstått den här chasing cars hysterin, snälla?! Låten spelades sönder redan innan den kom!)

RHCP - Strip my mind
Det är ju ingen hemlighet att Red Hot är life savers men tänkte bara att om ni har missat den här låten... Nej det får ni bara inte! Den är ruggigt het på Poddens God natt-lista just nu.

Fergie - Big girls don't cry
Pinsamt att erkänna det men jag älskar låten! Jag älskar låten! Skitbra! Känns som om Fergie har hittat sin grej, jag tycker verkligen att det är med en den här stilen och Cowboyhatten som hon är som bäst.

Call me Rockstar

Call me Rockstar

Ja vad ska man säga, They played my favorite song!
När  jag hörde den där låten som gör mig galen från topp till tå kunde jag inte längre sitta still...
Where you are the one, the one, that lies close to me.
Whispers, "Hello, I miss you quite terribly."
I fell in love, in love, with you suddenly.
Now there's no place else, I could be, but, here in your arms...

J

Sommaren regnade bort

I förrgår öppnade sig himlen och ett skyfall fullkommligen öste ner över mig. Är rädd att det var vår sista sommardag vi såg regna bort där. Augusti och det är 11 grader ute, inte okej! Men det många saker som regnade bort den här sommare. Snälla, jag vill inte böna och be men låt det inte regna bort med sommaren...

Inom kort får Jennysworld en gästbloggare, ingen mindre än Tove från
www.tovescookies.webblogg.se har lovat att bidra med lite sköna tankar. See ya soon Tovpaj! - J 


Last day of the summer you promised me

I'm in love with the past... Too bad it's gone


Hemfosa in the middle of nowhere

Så nu är man hemma igen... Dödstrött!
Stressa stressa stessa, hade fullt bokat på jobbet när jag kom in i fredags, sen bokade vi på lite till, lite till och när det var helt knökfullt, ja då bokade vi på änu lite till. Som tur var så hade jag ansavar för uteserveringen och det är grymt mycket skönare än att springa runt i matsalen i 200 graders värme. Kunde inte stänga förrän halv två, då var jag trött! Upp tidigt och ta sig in till stan, klippte av allt mitt slitna hår och åkte hem och deckade på sängen. 
   Vaknar av att Mini tassar omlring på min mage och jamar, sträcker mig efter mobilen... Helvete!!! Klockan var kvart i sex, jag var asså tokförsenad till Johanna och fick med ett lite nyvaket utséende springa ner till bussen. Sminka mig kunde jag i och för göra på pendeln, Hemfosa vilken jävla håla! Mitt ute i ingenstans samlades alla tjejer och käkade tacopaj! Några shotlekar senare började jag bli otaggad på riktigt, en del av mina kompisar hade redan fått i sig one too many och Johannas lilla fyllekupp kändes ju bra: Sno pappas bil och hämta några killar vid pendeltågsstationen, på vägen tillbaka med grabbarna i baksätet asgarvar hon och kläcker ur sig "Haha det här går ju sktibra ju, jag som bara har övningskört en gång". Killarna skrattade lite ervöst och satte på sig bältena...

Klockan två, efter mer shotlekar, dans och böghög på studsmattan, började jag fundera på om man kunde gå och lägga mig utan att vara största patypoopern. Halv tre la jag mig i soffan och fick mig en liten powernap innan en extremt underlig snubbe kom upp, satte i soffan, pratade i en halvtimme om sig själv helt oprovocerat (jag mumlade lite halvt till svars) innan han bar ner mig till nedervåninge igen och matade mig till hajarna på dansgolvet. Halv fyra funderade jag seriöst på att gå och lägga mig, nu har jag faktiskt varit tillräckligt social för att inte vara tråkig tänkte jag men dem andra tänkte att vi skulle ha "gå-på-händer-tävling". Hur otaggad får man bli! Skäms på Jenny! Vad hände med "Rockstar"?! Klockn fyra gick jag upp till Johannas rum och satte på Crossroads! Sofie var sjuk och kom inte (då slapp man den "hörni-jag-har-bränt-en-skiva"-pinsamma tystnaden) men jag antog att jag fick hitta Brittan på egen hand. För vad är väll en tjejmiddag utan Britney Spears...

PartyPooper - J

Vardagstristess - Skola, jobba, billigt tetravin, Brittan, Solstråle...

Ten minutes to take-off - Tiger Lou... Tio i åtta, tio minuter till fredagens första lektion, Franska. Jag kommer antingen få 100% frånvaro i kursen eller skriva Värmdö gymnasiums historia genom att strypa mig själv med iPodsladden...

Bara en vecka in på skolstarten och vardagen har redan get mig en fet bitchslap och helt och hållet kastat mig in i dess tunga, stressiga hysteri. Bara en vecka har gått och jag känner redan att jag skulle behöva sova i ett år, och dansen har inte ens dragit igång. Vad ska det bli av mig?! Har redan fått massvis med läxor (nu vet jag vad lärarna gjort hela sommaren), jobbat övertid, skippat middagen och förlorat sömn. Protesterade dock vilt mot att jobba både fredag och lördag kväll och tänker istället spendera lördagskvällen med att (som jag återigen i alla andra anseenden än när det gäller mig själv skulle klassa som extrem F14 - Andreas nya betäckning på fjortis - varning) sitta hemma hos Johanna med bruuuuudarna, dricka billigt tetravin (förmodligen för mycket) och dansa loss till Lovestoned eller, om Sofie kommer dit, Melodifestivalen 2007 / Britney Spears... Ingen vacker syn!

Nej det här har snabbt blivit en vecka full av stress, skolånges och, tro det eller ej, celebritetsvarning. Fick ett telefonsamtal från ingen mindre än Brolle Jr, som senare addade mig på msn och han och hans maneger vill ha med mig på något typ av party i La stockolmo nästa fredag. Fan vad Jenny är hott at the moment säger jag bara! Moahaha

By the way Lotten hälsar, solstrålekuren i min för tillfälligt tunga vardag :)

J

Confession 6

De tre S:en

En del människor, sorgligt nog oftast tjejer, tappar tre ingredienser när de blir tillsammans med någon som är viktiga i ett förhållande: Självständhet, Självkänsla och Stolthet.
   Självständhet, ni måste kunna göra saker på eget håll, utan varandra med era egna vänner. Underskatta aldrig tjejkvällen även om du bara vill hem och sova med pojken.
   Självkänsla, en annan människa, specielllt en som du tycker om väldigt mycket, kan få dig att förlora en del av din självkänsla. Om ni bråkar mår du dåligt, om han är arg på dig eller om han beter sig som skit finns det ändå risk att det är du som får dålig självkänsla, när man inte uppskattar sig själv. Med bra självkänsla så tycker man att man är en underbar person, om han behandlar dig som skit och du stannar hos honom, då betyder ju det att du inte tycker att du förtjänar en kille som behandlar dig som en prinsessa. Vad har du för syn på dig själv om du inet tycker att du förtjänar det bästa?
   Stolthet, ni bråkar, du blir ledsen, ni lägger på, du sitter och fumlar med telefonen i handen, du vil ringa upp honom, du kommer på massa saker i efterhand som du ville säga, du ringer upp, du bänar och ber att allt ska glömmas bort, att ni ska stryka ett streck över det. Nu menar jag även om det var han som gjorde fel. Det här är inte okej, vad hände med stoltheten, vad hände med den där självständiga singeltjejen som uppskattade sig själv och som aldrig skulle "böna och be". Hur kunde du låta honom förstöra dig?
  
Gud skapade alla helt perfekta, ingen behöver kompleteras, vi har allting inom oss. Jag tycker det låter otacksamt att låta någon annan förstöra den perfekta människa som du är...

J

Bort med tassarna Shirley, du sabbar!

Lay a whisper on my pillow
Leave the winter on the ground
I wake up lonely, there's air of silence
In the bedroom and all around
Touch me now, I close my eyes
And dream away

It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow

It must have been love...

Hur sinnessjukt bra är inte den här låten? Hörde när jag gick och spande lite på H&M en melodi som jag kände igen när jag hörde att någonting inte stämde. Det var fucking Shirley Clamp som sjöng?! Hallå?! Svensk översättning, hur kan man ens göra så? Har hon inget samvete?!
Roxette och "It must have been love" är en av Sveriges absoluta stoltheter, låten var ju för fan med i Pretty Woman och är inte det världens bästa film eller är det inte världens bästa film?!

Shame on you Shirley, varför förstöra någonting som redan är perfekt? Varför ge sig på och sabba en svensk stolthet...?

And it's the hard winter's day I dream away - J

Kvällen då Brolle Jr ringde och ville tugga lite...

Sista kvällen på sommarlovet...

En kväll av ritualer och traditioner! Just denna kväll spenderades på Toves altan med filtar, te, tända ljus, tjejer, skitsnack och ett mycket och det menar jag otroligt mycket oklart telefonsamtal från BROLLE JR fatta att jag blev förvånad?! Tobbe (Brolles manager som jag bekantade mig med när jag levde rockstjärneliv i Lysekil) ringde:
Jag svarar: Hej!
I andra sidan luren: Tja det är Brolle!
Jag mimar tyst till Tove: Helevet det är han, Brolle jr?!
Sara frågar vem som ringer och Tove ska lite diskret förklara så hon spelar luftgitarr och drar handen som en svängd lugg framför ansiktet (ingen har väll missat hans hår?).
Jag asgarvar i luren, lägger band på mig: Jo det är bra själv då?
Och så tuggade vi på Brolle och jag, och ja, ni får avguda mig! Haha not!!!

Tog bussen hem och my dreamguy, Podden, tog mig tillbaka lite i Tiger Lou nostalgi. Jag älskar att återuppleva låtar som man spelar sönder och tröttnat på för länge sen... Tänkte skriva klart en låt när jag kom hem men nej, jag var inte på rätt humör, hittade ingen inspiration! Det var helt tomt helt enkelt...

Last day of the summer you promised me... 

J

Sommar

                                                                                       
Sommar

She acts like summer and walks like rain


J

Sommar

Sommar

Glitter, färger, snart-skola-ångest?

Efter en veckas segling med after sail på Sandhamn och kräftskiva med kryssarklubben (60+ rockar loss, bildbevis kommer) börjar skol-ångesten krypa sig på... Efter att ha läst vårt nya otroligt charmiga schema vill jag bara strypa mig själv. Om en vecka kommer jag inte längre ha något liv emellan skolan, träning, äta, sova, skola, jobba, träna, somna hungrig... Allt blir som vanligt igen, ingen mer sommar, ingen mer frihet, inte längre göra precis vad man vill eller sova bort varje dag bland fluffiga kuddar och täcken. Du åker tillbaka till internatet och gräver ner dig i ätstörningar och träningsmani när mönstereleven har ett stipendium att tänka på och inte längre kan följa med de andra på nattspring, sitta i en skog och dricka importerad skitvodka. Vardagen kommer rulla igång sitt eveiga ekorrehjul som vi springer i som galningar mot en iskall vinter.

Men nog med pepressiva tankar, det är ju trots allt några gyllene dagar på sommarlovet. Dagar då vi sitter och solar i gamla stan, springer runt bland vimlet, myser ute på altanen på kvällarna... (När Jenny inte jobbar...)

Igår kände jag mig otroligt kreativ, jag och mamma satt och målade tavlor. Mamma målade en ganska fin, jag målade en stor blomma, en fjäril och massor med glitter och färger. Den blev jättefin! Sitter på min vägg nu... Jag lyckades också skriva till lite på en del låtar som jag fastnat med, en bra grej glömde jag i och för sig bort innan jag hann skriva ner det men jag får försöka komma på vad det var. Det här kommer bli toppenbra!

Blaim it on the sunshine - J

Jag lämnade mitt hjärta i Lysekil... A lovestory

När jag satt på tåget på väg hem från Lysekil förstog jag inte riktigt vad jag höll på med. Varför åker jag härifrån, för varje mil jag åkte kändes det som om någon fullkomligt slet ut mitt hjärta och lämnade det där i Lysekil...

Det här är Lysekil...
A lovestory...
En saga...
Minnen, dagar, nätter, hemligheter...

Jag åkte ner för att jobba på Havsbadsrestaurangen, det kändes allmänt oklart då jag inte hade koll på någonting , vart skulle jag ta vägen, vart skulle jag bo? Efter ett tags bärande av otroligt tunga väskor kom jag in på Havsbadet. Jag släppte ner väskorna på golvet och gick in mot baren, där mötes jag av Sacke, bartendern, och veckan var igång... In med veskorna i Sackes bil, upp till elverket (sunkigt gammalt hus där alla i personalen bor men ingen någonsin städar) där jag möttes av en schabbig byggnad med tomburkar, dunkar, flaskor och fimpar så långt ögat kunde nå men också helt otroligt underbara människor. 
   Sedan rullade veckan på. Jobbade 12-13 timmar om dagen byta om in på nattklubben kolla in kvällens liveband, joina kockarna i deras "öl och hotshot-tradition" efter jobbet innan vi gick hem och sov några timmar. Lite trött och sliten på mornarna när vi öppnade upp tältet men jag kan inte klaga på arbetsmiljö. I samband med seglartävlingen var det uppsatt ett stort tält bara meter ifrån havet med ute servering och läktare där sponorerna satt och drack skumpa och kollade på tävlingen. Har arbetat innanför panoramafönster meter från öppet hav med en seglartävling pågående precis intill. Kunde känna saltstänket på mig när man var ute på uteserveringen och serverade ännu en flaska Champagne. Underbart...

Seglartävlingens sponsorer, ett mångmiljadärs företag, var bland de dräggigaste människorna jag träffat. Tog inte lång tid innan "skriv upp det på Ulf blev standardfrasen i baren". Tror vi serverade över 100 magnumflaskor Bollinger på en vecka. Vill aldrig mer se en flaska Bollinger i hela mitt liv.

Morgonen började nere i hamnen, satt på en brygga men kaffe i handen och vinden i håret och tittade ut över havet medan alla bekymmer och tankar bara flöt längre och längre bort. 
   Kvällarna slutade på Havsbadet när nattklubben dragit igång eller i PåG:s turnerbuss, Rockstar! Serverat b:kändisar också och har med mig lite skvaller hem, Markoolio drog med sig en 18:årig brud till sitt hotell, Timbuktu hade sex inne i logen på restaurangen när chefen kom in, Tommy Nilsson spelade bara ballader a la öppna min dörr (öste i vakterna kaffe så att de inte skulle somna) och Martin Stenmark, trott eller ej men han var ganska snygg! 

Veckan avslutades med smått 50 cent varning. Det var sista kvälllen i Lysekil och personalen på havsbadet åte till Kungshamn, Baden, för en skoj utekväll. Vi var typ 20 pers i en minibuss för 8 pers, alla satt på varandra. Vi satt där med lådor av öl och vinflaskor då bilen gungade fram till negerdunken i de enorma högtalarna. Det var mörkt och dimmigt av cigarettrök, musiken pumpade och bilen gungade. Förfest a la 50 cent eller vad?!
   Natten blev bara underbarare och underbarare...

Lysekil, där jag lämnade mitt hjärta men tog med mig mågna minnen och hemligheter. Dumt nog så har jag inte en enda bild. Men det måste bara upplevas. Sommarsäsong på havsbadet...

Coverbanden inne på nattklubben spelade Summer of 69 och Those were the best days of my life...

My lovestory, my secret, my memories, those summerdays... Drömma drömma drömma...

Jag lämnade mitt hjärta i Lysekil - J