Christmas spirit

Det är i alla fall vitt på marken...

Ikväll blir det lilljul, ängtligen får jag öppna lite julklappar!!! Hoppas julstämningen kommer växa...
Räcker det med en julklapp, pepparkakor och julmat eller är det någon annan stans ifrån som den riktiga julstämninegn kommer...?
Alla har ju hört det där med att julen handlar om kärlek till vänner och familj, inte om all stress runt omkring. Undrar hur mycket julstämning det finns i de lätt panikslagna, superstressade, julklappshandlande människorna som man ser på stan. I år är tanken att ägna mindre tid åt att fixa saker, och mer tid åt att ta det lungt, chilla i snön, det är ju jul right? Det är ju chilla man ska göra på julen. Jag köpte en liten gullig present till min familj, jag skickade ett gulligt sms i morse till en underbar vän för att göra henne lite glad. All I want for christmas is you spelas på iPoden och jo, det känns som om jag kanske har valt rätt taktik i år för att få så mycket julstämning som det bara går...

Och alla ni som vet med er att ni är värda lite av min superjulstämning som det finns hur mycket som helst av ska få lite. Till alla er:

God Jul




Det som smälter hjärtan

Vem skulle banga på dessa underbara, gyllenbruna, muskelgudar med rufsigt hår och surfingbrädan under armen? Eller snowboardkillarna som man spanar på från liften? Underbara surf/skate/boarding-snubbar :) Är det baggyjeansen som smälter våra hjärtan eller hur är det?
Polden och hans hotpants i all ära, men det är nog baggyjeans som vinner mitt hjärta...

Och för alla er som är som jag, som inte kan få nog av dessa heta surfgudar, spana in lords of dogdown.
Sjukt bra film...


155656-4

Österrike

Österrike


Kan det bli mer fantastiskt?!

Små timmar...

Jag vet inte om jag kan kalla det tidig morgon, det är i alla fall morgon, det känner man i hela kroppen. Världens gulligaste älskling ligger i min säng och sover :) Själv fick man släpa sig upp och göra i ordning sig till skolan. Känner hur min kropp skriker på mig att den vill soa lite längre, då jag lite otippat lyckades hamna i sågen för att hjälpa min bror flytta inatt.
Med ett rött sidenband i midjan och julavslutning med julshow och lussebular i skolan försöker jag väcka lite julstämmning hos mig själv.

Österrike i morgon kommer bli helt fantastiskt...


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!